Google

Uvjeti korištenja i privatnost

Sadržaj ove stranice i opisi bolesti namijenjeni su isključivo informiranju i prosvjećivanju opće populacije te nipošto ne zamjenjuju liječničku dijagnozu, liječnički pregled, medicinsku dijagnozu ili savjet, te se odričemo odgovornosti u slučaju krive upotrebe ovih informacija. Na ovoj stranici dajemo Vam korisne informacije u svrhu informiranja i educiranja, međutim tekstovi na stranici nisu pisani od strane liječnika. Za sve dodatne informacije vezane uz Vaše zdravlje obratite se svojem liječniku.

Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta ili uputa o korištenju pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda kao takvih. Ova web stranica ne sadrži potpune medicinske informacije a svi korisnici ove web stranice suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja stranice.

Uredništvo web stranice SveBolesti.Info ovime isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja ove web stranice kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju iste stranice, koja sadržava i informacije trećih strana i linkove na druge stranice na Internetu nad kojima SveBolesti.Info nema nikakvu kontrolu te stoga ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.

Vaša privatnost

SveBolesti.Info poštuje privatnost svojih posjetitelja i na ovoj stranici ona je apsolutno zaštićena. Radi bolje zaštite Vaše privatnosti i u svrhu informiranja o istoj, izdajemo ovu ‘Izjavu o privatnosti’ koja detaljnije objašnjava način na koji Vaši podaci mogu biti prikupljeni i iskorišteni. Ova ‘Izjava o Privatnosti’ biti će vidljiva i dostupna sa svake pojedine stranice ovog weba.

Google Adsense i DART kolačići (cookies)

Ove web stranice mogu prikazivati oglase iz AdSense sustava oglašavanja. Ovo su posebne napomene koje se odnose na taj program oglašavanja:

Google kao treća strana koristi kolačiće kako bi posluživao oglase na ovim web stranicama.
Google koristi DART kolačiće (cookies) kako bi omogućio posluživanje oglasa zasnovano na prijašnjem korištenju ovih web stranica kao i drugih web stranica na Internetu. Korisnici web stranice mogu onemogućiti korištenje DART kolačića na slijedećoj Googleovoj web stranici: http://www.google.com/privacy_ads.html. Unutar vašeg preglednika možete omogućiti ili onemogućiti korištenje kolačića ukoliko smatrate da time štitite vašu privatnost. Ukoliko onemogućite korištenje kolačića i dalje možete koristiti ove web stranice ali neće biti moguće pohranjivanje vaših postavki pa ćete ih svaki puta iznova morati postavljati kad koristite pojedine stranice. Ukoliko imate dodatna pitanja vezana uz ovu politiku privatnosti kontaktirajte nas.

Prikupljanje osobnih podataka

Kada posjetite SveBolesti.Info, Google Analytics i drugi sustavi za praćenje internet prometa pamte Vašu IP adresu kao i datum i vrijeme pristupa stranici, a u svrhu administracije stranice. Ove informacije se koriste za praćenje trendova i ponašanja korisnika. Ono što je osobito važno je da bilo koja IP adresa nije povezana s osobnim informacijama koje Vas mogu identificirati.

Ako kao korisnik putem obrasca dobrovoljno ostavite osobne podatke kao što su ime i e-mail adresa, koristit ćemo ih za pružanje i unaprjeđenje naših usluga te eventualno za kontaktiranje naših korisnika. Pristup prikupljenim informacijama moguć je samo administratorima ove stranice, te informacije neće biti prodane ili ustupljene trećoj strani bez suglasnosti korisnika.

Linkovi prema drugim stranicama na internetu

Naša ‘Izjava o Privatnosti’ ne primjenjuje se na druge web stranice na Internetu na koje pokazuju veze (linkovi) i oglasi na ovoj web stranici. Sadržaj i politika privatnosti za web stranice na Internetu do kojih vode veze i oglasi sa ove web stranice su odgovornost vlasnika tih web stranica.Kod ove dijagnoze moglo bi vam pomoći:
 
Pratite nas na Facebookuschliessen
oeffnen